fredag den 3. november 2017

NaNoWriMo TAG // NaNoWriMo 2017

Hey kære læsere <3

Det er november måned, hvilket betyder at NaNoWriMo er godt igang over hele verden. Selv hjemme hos mig - SURPRISE! Jeg tror dog ikke jeg når de 50.000 ord i år, men hey? Måske overrasker jeg mig selv? Men det må vi se.

Idag tænker jeg at vi skal have et lille TAG her på bloggen og det bliver et NaNoWriMo TAG i anledningen af - Ja, i har gættet det - NaNoWriMo.

1) Hvor mange gange har du deltaget i NaNoWriMo?
Det er mit andet år i træk at jeg deltager i NaNoWriMo.

2) Hvordan fandt du først frem til NaNoWriMo?
Første gang jeg hørte om NaNoWriMo, var i 2012, da jeg var med i et Twilight rollespil på Twitter og der var en af de andre der snakkede om det og jeg blev nysgerrig. Det var dog ikke før 2016 at jeg fik mig selv overtalt til at deltage i det.

Hvad hed den første historie du forsøgte at skrive under NaNoWriMo?
Den første historie jeg skrev på under NaNoWriMo hedder 'Evighed' og jeg endte med at færdiggøre det første udkast og startede på 'Skyggernes hemmelighed', som er dette års bidrag.

Giv os en linje omkring hvad du skriver i år?
Årets historie handler om en vampyr, der har lidt af en skyggefuld fortid, som i år 2332 kommer frem i lyset og truer med at afsløre hendes grufulde handlinger.

Hvad er det bedste skriveråd du har fået?
Det bedste jeg nok har fået er at jeg bare skal komme igang med at skrive og gå løs på skrivningen.

Har du nogensinde taget et års pause fra NaNoWriMo? Hvorfor?
Nej, ikke endnu. Det er kun mit andet år som deltager, men det kan være at jeg et år ude i fremtiden tager en pause. Det er svært at sige på nuværende tidspunkt.

Hvad er den største inspiration, når du skal finde ud af hvad du skal skrive?
Det er nok hvad jeg ser omkring mig? Opfange selv de mindste ideer, når mine tanker flyver derudaf. Det kan være selv de mindste ting der kan give en ide. Om det er til en seperat historie, eller om det er til en historie jeg allerede er igang med.

Vis os den første linje fra en af dine historier.Hvorfor elsker du at skrive?
Jeg elsker at skrive, fordi det giver en form for indre ro i mig, der gør at jeg kan slappe af. Når mine tanker indimellem ikke kan lade mig være, så former der sig nogle gange en historie, som jeg simpelthen må have ned på papir. Det er nødvendigvis ikke noget andre behøver at se, men jeg skriver for min egen skyld.

Det var vist alt hvad jeg havde for denne gang, og jeg håber vi ses i mit næste indlæg.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Udfriet' af Margaret Stohl & Kami Garcia // Beautiful Creatures #4 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Udfriet Forfatter: Margaret Stohl og Kami Garcia Serie: Beautiful Creatures #4 Forlag: Carlsen Udgivet: 2012 A...