tirsdag den 12. december 2017

Julens glæder #1 + info - December 2017

Kære læsere <3

Jeg ved godt det er en måneds tid siden vi sidst har hængt ud her på bloggen, hvilket jeg beklager. Men siden vi er i december måned og vi er godt på vej mod juleaften, i selskab med dem vi har kær.

I først omgang tager vi informations delen, da forfatterinden, Katja Berger, har brug for jeres og min hjælp. Katja Berger har muligheden for at få oversat 'Sjælehenteren' til engelsk og derved kunne sælge den på det engelsk talende marked. Det er en sindsygt god mulighed, men hun har brug for din og min hjælp til at det ville kunne lykkedes. Alt I søde læsere skal gøre er at smutte ind på Kickstarter - Sjælehenteren - The Soul collector, hvor I kan bidrage med helt ned til 10 kr. Hvert et bidrag tæller, så smut en tur ind og giv en hånd med. Det ville betyde en hel del. Jeg har selv læst bogen, hvilket i kan læse mere om i anmeldelsen lige her.
Hun er desuden også forfatter til 'De 7 synder' der udkom i efteråret 2016.

For at komme videre til, hvad jeg kalder julens glæder, så vil jeg i dag nævne de ting, som jeg i bund og grund elsker ved julen - selvom julestemningen lidt mangler hos mig i år, og jeg ikke engang har fået hængt noget julepynt op. I det mindste har jeg da hørt julemusik, hvilket er skønt.

#1 - Julemusik
Som jeg nævnte før, så har jeg hørt julemusik, hvilket altid kan få mig i den rette stemning. Elsker at lytte til musik. Det kan få mig til at slappe af, give mig et smil på læben og bringe mig tilbage til barndommens minder, hvor julen altid kom, idet det betød sne og glæde generelt.

#2 - Familietid
Familien betyder ufatteligt meget for mig, hvilket jeg ikke kan understrege nok. Familien er mit et og alt, og samtidig min sikre havn, hvor jeg ved jeg er elsket. Julen er den tid, hvor man mest af alt husker på det, og jeg elsker at få muligheden for hvert år at kunne tilbringe juleaften i familiens selskab.

#3 - Sne
Der er et eller andet over sne, som man i den grad ikke helt kan beskrive med ord, men jeg prøver alligevel. Når sneen kommer, betyder det for alvor jul. En hvid jul endda, som vi ikke rigtig for alvor har haft de sidste par år. Men sne er for mig noget der er hyggeligt at se på. Det giver en eller anden form for ro over landskabet, når man sidder indenfor og kigger ud. Samtidig kan man lege med det, hvilket vi alle kender, kan give anledning til den klassiske sneboldkamp og den altid så venlige snemand.

#4 - Juletræ/julepynt
Jeg elsker synet af julepynt. Det glitrende, det pæne og sammensætningen af det der bliver hængt p på juletræet og rundt omkring i hjemmet. Selv har jeg ikke haft overskuddet til at pynte op i mit eget hjem i år, men jeg har til gengæld kunne nyde julepynten der er blevet hængt op ude i byen, og hjemme ved andre. Forhåbentlig får jeg pyntet op til næste år.

Det var vist alt hvad jeg havde for denne gang. Jeg håber vi ses i mit næste indlæg, hvilket jeg satser på kommer igen snart <3 Glædelig jul.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Mørkets brødre' af L. J. Smith // The Vampire Diaries #1 // Anmeldelse

Hey kære læsere <3 Så blev det tid til anmeldelsen af første bog i 'The Vampire Diaries' serien af L. J. Smith. Titel: M...