torsdag den 21. september 2017

Dværgenes Krønike 2 // Boganmeldelse

Hey kære læsere <3

Så blev det tid til at få anmeldt anden bog i Dværgenes krønike, som indeholder de 2 sidste bøger i serien om Hitch Skiffer, Willfang Koks & Flint Fedt, nemlig "Bjergrigets rødder" & "Den store Jordskælvskløft".

Titel: Dværgenes Krønike 2
Forfatter: Jacob Hedegaard Pedersen
Forlag: Dreamlitt
Udgivelsesår: 2015
Antal sider: 246

Fundet af Sabaoths Gjaldrebog har fået katastrofale følger. Ikke alene forfølger den ene troldmand efter den anden Nilrem for at få fingre i bogen, men gjaldrebogens blotte tilstedeværelse i Verdenen får alle til at hviske om en nært forestående krig. Måske endda en krig, hvor guderne vender tilbage til Verdenen for at kæmpe deres kampe.'Dværgenes Krønike 2' er tidligere blevet udgivet som 'Bjergenes Rødder' og 'Den Store Jordskælvskløft'.

Fortsættelsen på den første bog skal simpelthen med. En ting er at det IKKE er helt så nemt at finde den forvundne Caspian Koks, som de havde forventet, men samtidig med at skulle forholde sig til den irriterende troldmand Nilrem. Ja, jeg syns han er lidt af en pestilens, men det er mest af alt min mening. Caspian skal findes, men der er samtidig en krig under opsejling.

De tre dværge formår stadig at indprente sig hos mig, på hver deres måde og jeg elsker dem alle tre, selvom Wilfangs griskhed dog stadig formår at gøre mig lidt skør i hovedet. Men bare vent til i møde Caspian, og i man kan på et tidspunkt godt se hvorfor det er de i er i familie. Fortæller stilen igennem det hele er skønt, og lige til den fantasy verden man befinder sig i. Det er så dejligt velbeskrevet. Rigeligt med overnaturlige skabninger - på de gode og de onde.

Der er spænding igennem det hele, selvom der stadig er små perioder i bogen, hvor det er lidt downlow, men de er heldigvis ikke så lange. Der er en rød tråd igennem det hele, samtidig med at der er flere ting der sker, som på en eller anden måde munder ud i at dværgene og deres venner finder ud af hvorfor og det gode må stå sammen mod det onde.

Jacob Hedegaard Pedersen - du har ærlig talt holdt min interesse gennem 'Dværgenes Krønike 2', ligesom du formåede at holde den oppe igennem den første. Du har klaret det godt. 'Dværgenes Krønike' serien kan i den grad anbefales til alle fantasy elskere - om du er barn eller voksen, det er i sig selv ligemeget. Så længe du har hjertet på det rette sted og ønsker en spændende fortælling i en overnaturlig verden.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Mørkets brødre' af L. J. Smith // The Vampire Diaries #1 // Anmeldelse

Hey kære læsere <3 Så blev det tid til anmeldelsen af første bog i 'The Vampire Diaries' serien af L. J. Smith. Titel: M...