søndag den 3. oktober 2021

September Wrap Up // 2021 // Rina's bogblog

Hey skønne læsere. 

September måned er slut for denne gang, hvilket betyder det blev tid til at få samlet op på månedens læsning. Ikke fordi jeg har fået læst lige så meget som ønsket, men ikke desto mindre har jeg fået læst. 

I september måned var mit læsehumør ikke i lige så højt tempo, som i andre måneder - hvilket resulterede i jeg 'kun' fik læst 8 bøger. En del af det kan skyldes det faktum at jeg også var afsted til Fantasyfestivalen, hvilket tog en lille del af energien - på den gode måde.

--------------

Ud af de 8 bøger, havde jeg 1 fysisk læsning, mens de resterende 7 bøger, var lydbøger.

  • Tigerhjerte af Lise Villadsen
  • Lugnasad af Katja L. Berger
  • Uglemanden af Jesper Riel
  • Fortid er alt jeg har af Adam Silvera
  • Forrådt (Nattens Hus #2) af P.C. Cast + Kristin Cast
  • Udvalgt (Nattens Hus #3) af P.C. Cast + Kristin Cast
  • Utæmmet (Nattens Hus #4) af P.C. Cast + Kristin Cast
  • Jaget (Nattens hus #5) af P.C. Cast + Kristin Cast
-----------

Den eneste bog jeg fik læst fysisk, var 'Lugnasad' af Katja L. Berger - en bog jeg i forvejen havde læst i foråret ifm. et 24 timers readathon, men som jeg valgte at genlæse ifm. readalong. Et readalong der ledte op til udgivelsen af 'Tilbage til Lugnasad', som vi fortsatte med at læse efter 'Lugnasad'.

----------

Der var ikke så meget diversitet ift. genrene i den sidste måneds tid, da der nok mest har været fokus på genlæsninger og enkelte nye læseoplevelser - mens jeg blot har bevæget mig i mine vante genrer.
Den sidste måneds tid har jeg også har brugt en del tid på at se 'Greys hvide verden', hvilket har taget fokus fra selve læsningen og resultatet er jeg ikke fik læst lige så meget som andre måneder. Det skal der være plads til hos mig. Mens en del af mig nok havde ønsket jeg havde prioriteret læsningen en anelse mere end en TV serie, mens en anden del af mig nok mest havde brug for at tage den lidt med ro ift. læsningen.

----------
XOXO - Rina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Håbet i mørket' af Kis Baadsgaard // Mama McGees drenge #2 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Håb i mørket Forfatter: Kis Baadsgaard Serie: Mama McGees drenge #2 Forlag: Sweetheart Ink. Udgivet: 2020 Ant...