fredag den 7. oktober 2016

Maze Runner #2 - Infernoet

Hey kære læsere <3

Så fik jeg hermed færdiggjort "Maze Runner - Infernoet". Anden bog i den serie & hold nu kæft, en spændende bog. Ligesom den første bog.

Titel: Maze Runner - Infernoet
Forfatter: James Dashner
Forlag: Høst & Søn
Udgivelsesår: 2015
Side antal: 359

Kort resumé
Thomas og hans venner er kommet ud af labyrinten, men det var kun den første del af prøverne. De bliver ledt ind i en bygning, tror de er i sikkerhed, men de udsættes for farer og endnu flere prøver af WICKED. Teresa er væk og erstattet af Aris. De finder ud af at der havde været et lignende eksperiment der ligner deres, bare med en gruppe piger og en enkel dreng. Gruppen af drenge, såvel som piger, kæmper sig igennem infernoet, for at komme hen til nødhavnen og den lovede kur mod udbruddet. Venskab, kærlighed og loyalitet bliver testet undervejs og nogle personers sande ansigt bliver vist til sidst.

World In Catastrophe - Killzone Experiment Department = WICKED

Min mening
Endnu en gang leverer James Dashner en roman fyldt med spænding og gådefulde mysterier. Jeg undrede mig såvel undervejs om hvorvidt drengene burde lytte til de ting WICKED kom med. Det er åbenlyst for mig at der helt klart er et eller andet galt med den organisation, såsom at de tester unge mennesker til deres fordel. Uden at drengene på nogen måde ved hvad meningen er med det eller om de får noget af det de bliver lovet. Kun de vigtigste/rigeste får fordelene, mens alle andre bliver ladt i stikken. Bare for at rådne op, til udbruddet får ram på dem, jo længere tid der går.

Venskaberne/loyaliteten bliver som sagt testet. Fyrene fra lysningen står bag hinanden i det hele, for at være sikre på at alle kommer med til enden. Selvom nogle dog må lade livet undervejs. Mysterierne diskuterer de undervejs, selvom det for dem ikke er til at finde hoved og hale i. Teresa er som sagt pist væk, og de finder hende dog undervejs. Men hun er i sidste ende ikke den de troede hun var. WICKED påstår at være gode & handler i den tro at de gør noget godt, selvom de udelader den del at mange mennesker lader livet.

Jeg elsker dog at det hele er et mysterie, om der mon er en kur eller ej. At drengene skal igennem så mange ting, for at komme derhen de bliver bedt om/gerne vil hen. Selv det med Teresa - at man ikke helt hvor man har hende. Hun kan hælde til begge sider, selvom jeg dog på forhånd tænker at Thomas på INGEN måde burde have stolet på hende efter den første gang hun på en måde forråder ham. Hun var allerede tidligere stemplet som forræder på det skilt der havde stået udenfor det værelse hun havde, før Aris kom.

XOXO - Rina

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...