tirsdag den 17. maj 2016

Nyt navn - mere varieret

Hej kære læsere <3

Nyt navn, da jeg er ret dårlig til at få skrevet herinde angående boganmeldelser, så nu bliver det nok lidt mere varieret. Alligevel vil jeg dog holde fast i bøgerne, da de er en stor del af min hverdag.


Jeg fik læst "The Hollows - Heksejagt" færdig, skrevet af Kim Harrison & den kan klart anbefales til dem der elsker den overnaturlige verden, med en mere blandet del af flere overnaturlige væsner - vampyrer, varulve, feer, alfer & hekse, samt flere væsner. Ungdomsbog, som helt klart skal have en chance.
Dernæst gik jeg i krig med "Gudindens udvalgte" i serien "Nattens Hus" af P.C. Cast & Kristin Cast. Det var den allersidste bog i serien på hele 12 bøger. Serien er ret lang, men hvis man elsker vampyr serier, drama, kærlighed og intriger, samt kampen mellem det gode og det onde, kan denne serie klart anbefales. Den er nok mest henvendt til det unge publikum, men hvis man er lidt ældre og kan lide ungdoms bøger, skal den da alligevel have en chance. Jeg fik læst bogen i løbet af en uges tid.


Derefter gik jeg i krig med "Fallen - de fortrængte liv" af Lauren Kate, som er tredje bog i serien. De første to hedder "De sorte skygger" og "De Udstødte". Endnu en anbefalesesværdig bog, som skal læses hvis man er fan af ungdoms bøger, kærlighed, faldne engle, drama og ungdommelig kærlighed.Så der har været godt gang i læseriet, men har trods alt haft tid til at læse i toget på vej til skole i april måned. Altid godt med læsetid.

XOXO - Rina

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...