søndag den 29. maj 2016

Praktik forberedelse #2

Hej kære læsere <3

Ugen med praktik forberedelse er slut & der var kun 2 omgange, af ca. lidt over 3 timers tid. Men alt i alt fik vi alle de praktiske ting på plads & udpenslet de ting vi egentlig skal, på en bedre måde end jeg føler jeg fik ud af praktik forberedelse til den første praktik.

Op til den første praktik var ALTING mest af alt forvirrende & læreren var virkelig ikke helt klar i mælet omkring hvad det egentlig var vi skulle få ud af den første praktik. Så derfor rendte jeg rundt & fik ikke helt udforsket mit fulde potentiale, selvom det for mig var stressende nok i forvejen. I den første praktik på pædagog uddannelsen, havde vi kun 7 uger til at være der, & udføre læringsmål & kompetencemål & i det hele taget lære noget + indgå i den vante gang i selve institutionen.

Men denne gang er vi i det mindste en mindre flok, på specialiseringen Skole/fritid, så det giver mig et bedre rum til at kunne trække vejret & være mindre stresset ifht. at jeg nu har fundet ud af hvordan jeg får sat mig nogle ordentlige mål, baseret på de kompetence- & færdighedsmål vi har i den her praktik.

Selvom jeg stadig er usikker på om jeg nu kan klare det, føler jeg mig alligevel bedre rustet til at kunne begynde, end jeg var sidst. Den her gang vil jeg i det mindste prøve at udfordre mig selv lidt hver dag, efter et par dage hvor jeg har muligheden for at falde til & kunne indgå i institutionens hverdag.

Denne praktik varer til gengæld 6 måneder, men falder dog indover sommerferien, hvilket er ret nederen, når man skal være på en skole & i SFO'en. Så håber på at jeg kan være en del af nødpasningen, så jeg undgår den tvungne ferie i 3 uger. Til gengæld kan jeg lave nogle sjove ting med nogle søde børn. Jeg starter her d. 1. juni & den slutter d. 30. november. Indimellem kommer der dog nogle studiedage, hvor jeg skal ind på skolen & samle op på hvordan praktikken går & have nogle relevante ting, i forhold til den pågældende praktikperiode vi nu skal igang med.

Denne gang har jeg nu mulighed for at glæde mig lidt mere end sidst, selvom det forrige sted alligevel er et godt sted. Jeg har det alt i alt bare med at stresse mig selv unødigt & gerne vil være perfektionistisk + jeg gerne ville kunne det hele på en gang, men det kan jeg desværre ikke. Det er trods alt derfor vi er der - det er meningen at vi skal lære det. Det er nok den del der er sværest.

Til trods for det, beskriver den her sang nok bedst min tilgang til det.

XOXO - Rina

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...