søndag den 22. maj 2016

Praktik forberedelse + førstehjælp

Hej kære læsere <3

Som jeg skrev i mit allerførste indlæg & noget jeg fortalte lidt om i et andet indlæg, så er jeg pædagog studerende & som en del af uddannelsen, skal man i praktik. Jeg har dog allerede været i min første praktik, som både var god, men alligevel også hårdt. Det var i hvert fald en udfordring, da der var et enormt pres & stress. Specielt når den praktik kun varede i 7 uger, hvor jeg skulle når at planlægge, gennemføre & evaluere hele 2 læringsmål + fokusere på kompetence mål, & i sidste ende skrive en opgave. Der er helt klart punkter, som jeg syns jeg kunne have gjort bedre, men det er så dem som jeg kan vende om & sige at jeg kan lære noget af. Det er trods alt praktik, hvor man har muligheden for at lære.

I den næste uges tid skal jeg igang med forberedelse til min 2. praktik, som starter d. 1. juni 2016.
Det skal nok blive spændende, & denne gang varer den hele 6 måneder, så der er der mindre stress på tidsmæssigt. Der er så også flere ting at holde styr på samtidigt. Jeg overvejer at lave noget kreativt, da jeg elsker at være kreativ, hvilket man også kan se på min Facebook side, hvor jeg både viser den kreative del & fortæller om mine skriverier.

Oveni det skal vi have 2 dage med førstehjælp, da dette er et krav i forhold til ens kompetencemål, inden praktikkens start. Det er over 6 år siden at jeg sidst havde førstehjælp, så den del skal helt klart opdateres, inden praktikken starter.

Jeg er mest af alt spændt på, hvordan det kommer til at gå & bare det at komme til at starte. Venter i spænding på hvordan min arbejdsplan kommer til at se ud, med hensyn til mødetider & hvornår jeg har fri om eftermiddagen. Det skal lige siges at jeg er på Skole/fritids specialiseringen, i den nye pædagog uddannelse, som trådte i kraft i august 2014. På samme tidspunkt som den nye skolereform.

Så både skolerne & uddannelses stederne er stadig igang med at finde rundt i det, hvilket gør os studerende ret så forvirrede, når lærerne heller ikke kan finde ordentlig rundt i det hele.

Der kommer fremover nok en del omkring praktikken, men vil også holde jer opdateret omkring diverse kreative dele & mine skriverier.

XOXO - Rina

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...