lørdag den 19. november 2016

36.000 ord allerede? - Jeg er overrasket

Hey kære læsere <3

Hol moly. Så er vi da kommer mere end halvvejs gennem november & mere end halvvejs igennem NaNoWriMo! Jeg er på skrivende stund oppe på hele 36.000 ord og mangler derfor kun 14.000 ord. Jeg har efter idag heldigvis 11 dage tilbage at skrive i, hvilket er super dejligt. Jeg skal ikke kunne sige om jeg når hele vejen op på de 50.000 ord, men jeg er da godt på vej.

Historien "Evighed" som jeg startede ud med at skrive på da NaNoWriMo startede, er nu overordnet færdigskrevet. Der er dog stadig en del ting som jeg selv tænker skal rettes igennem & jeg vil såmænd også gerne have en til at læse den igennem & give noget konstruktivt feedback. Mit mål er egentlig at sende den ind til et forlag & se om den muligvis har potentiale til at blive udgivet. Eller om JEG har potentiale til at blive udgivet med et eller andet jeg har skrevet. Da den blev færdig, har jeg heldigvis en eller flere historier, som jeg kan arbejde videre på & stadig formå at skrive til NaNoWriMo.

En ting er at få skrevet en masse. Noget andet er om man nu er "god nok" til at blive udgivet via et forlag, som kan se potentiale i en. Det er virkelig noget jeg mangler og jeg har da mine tvivl om jeg nu er så god som jeg håber at jeg er. Jeg elsker jo at skrive og det er trods alt derfor at jeg bliver ved med at skrive og endda udgiver noget på Movellas. Der er heldigvis nogen der har lyst til at læse det man skriver. Ikke for at prale, men jeg er efterhånden kommet op på hele 91 følgere, så det er da egentlig meget godt. Bare for et års tid siden, havde jeg kun 12 følgere, så det er da steget en del.

Hvad end der sker de næste 11 dage, er op til hvor travlt jeg får det & om jeg får skrevet eller ej. Men jeg har da de sidste 19 dage fået skrevet så meget, så jeg helt har overrasket mig selv. Mere end hvad jeg havde troet muligt. Da jeg startede, var mit eneste mål bare at se hvor langt jeg kunne komme & se om jeg nu kunne holde til at få skrevet noget hver dag i november. Det må man så sige at det skete. Mere end hvad jeg først havde antaget.

Jeg havde nok mest af alt håbet på bare halvdelen, men se nu bare. 36.000 ord allerede? Det er jo helt vildt. Jeg har alt muligt ret til at være stolt af mig selv & forfatterdrømmen lever heldigvis i bedste velgående, til trods for den manglende tro på om det nu også er godt nok. Jeg har i hvert fald lagt både hjerte & sjæl i det jeg har skrevet & lagt en del timer i det + research i dele af historien. Så fedt at kunne mærke en glæde ved noget, som man arbejder for & som man gerne vil blive bedre til.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...