onsdag den 4. januar 2017

Evermore - De udødelige #1 // Boganmeldelse

Hey kære læsere <3

De næste par indlæg, de næste par bog anmeldelser, kommer i takt med den lille youtube serie jeg har kørende på min kanal - en der startede idag, omkring serien "De udødelige". Den første bog har jeg lige anmeldt idag & i herinde fortjener også at få den her. Så hermed kommer anmeldelsen af den første bog i serien "De udødelige", nemlig "Evermore". Let's start the party!

Titel: Evermore
Serie: De udødelige
Forfatter: Alyson Noël
Forlag: Alvilda
Udgivelses år: 2010
Antal sider: 357

En ungdoms bog fyldt med spænding, drama og ikke mindst diverse teenager problemer, samt en alt overskyggende kærlighed, der kommer en til redning, når man har aller mest brug for det.. Vi møder Ever Bloom, som er skolens outsider, efter at have mistet sin familie i en bilulykke, hvor hun var den eneste overlevende. Ny skole, nye venner, nye omgivelser. Man skulle tro det ville være nemt at finde sig bare nogenlunde til rette et nyt sted, og forhåbentlig finde sig nogen at hænge ud med. Ever har heldigvis fået sig et par enkelte venner, men hun er nu ikke længere en helt almindelig teenager. Efter bil ulykken har Ever fået overnaturlige evner, der indbefatter at kunne se andres auraer, læse tanker og sidst, men ikke mindst, se andres livs historie ved blot en enkel berøring. Damen - ung, flot og yderst charmerende - men er han nu så ung, som man i første omgang skulle tro? Og er Ever hans eneste kærlighed?

Bogen er yderst spændende, og jeg nød at læse den, i det at jeg elsker ungdoms bøger. Elsker hvordan Alyson Noël formår at indføre filosofiske og spirituelle aspekter, såsom det at Ever kan se andres aura (et farverigt energi felt der omringer os, og fx fortæller om ens humør), og det at Damen viser sig at være udødelig. Det spirituelle i at Ever gennem hele bogen stadig får besøg af sin elskede lillesøster, Riley, som ikke er gået over broen til det hinsides, sammen med forældrene og deres hund. Samtidig med det at der bliver sat fokus på udødelighed, som med Damen og hans veninde/ex-kæreste Drina, der på alle måder virkelig får sat skovlen under alles følelse, bekymringer og sat splid imellem Ever og hendes venner.

Elsker sproget, der er let forståeligt og passer i den grad til unge, drenge som piger (mest piger), der er vilde med ungdoms bøger fyldt med drama, venskab og kærlighed, i genren af det paranormal romance og ikke mindst spænding. Hvis man er vild med den slags, så er den her bog noget for dig.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...