lørdag den 14. januar 2017

"Sort ild" og "Natstjerne" - De udødelige #4+5 // Boganmeldelse

Hey kære læsere <3

Hvem er frisk på endnu et spændende indlæg, med 2 gode bøger i sigte. For det er jeg. Jeg håber i hvert fald i er friske :) Hvis du endnu ikke har læst de andre bøger, eller de forrige indlæg, vil dette indlæg eventuelt spoile lidt, da det er 2 bøger i en. Så er du advaret.

Først tager vi bog #4 <3

Titel: Sort ild
Serie: De udødelige
Forfatter: Alyson Noël
Forlag: Alvilda
Udgivelsesår: 2011
Antal sider: 352

Lige som man tror at de ikke er flere udødelige at tage sig af, så blev Ever nødt til at gøre hendes veninde Haven udødelig, for at redde hende i forrige bog. Ever ville gøre alt for at give hendes veninde en glidende overgang til det nye liv, men Haven er ikke helt så nem, som man skulle tro. Haven forbliver magtsyg, og elsker sin nye tilværelse. Ever frygter dog at det vil ende katastrofalt, og at Haven vil afsløre alt overfor alt og alle. Samtidig hænger Haven ud med Roman, Damens gamle kammerat, der har et horn siddende i siden på både Ever og Damen.

Samtidig kæmper Ever stadig med magien, som ikke kun er den lyse magi, men til gengæld den mørke magi. Kæmper for at finde kuren til Damen, kuren til at deres berøring ikke ender i en katastrofe. Evers tur ind i den mørke magi, drager hende dog umiddelbart mod Roman, hvor hun gang på gang (til både Damen og Havens irritation) ender i hans arme, ud fra den sorte magis påvirkning.

Jeg elskede at læse bogen. Spændingen var der hele vejen igennem og det at Ever gang på gang ender i armene på Roman, gjorde mig virkelig irriteret. Samtidig med at hun ikke helt selv kunne styre det, men alligevel ikke ville modtage hjælp fra nogen. Specielt når hun ryger i totterne på Roman.

Indimellem kunne jeg virkelig ikke lade vær med at tænke: "Ever for pokker, hvad er det lige du roder dig selv ud i?", samtidig med at jeg stadig ikke kunne lide Roman, for hans arrogance og det at han virkelig går i skindet på Ever, og at Haven kan rage ham en papand. Bruger Haven som en lille nikkedukke, som der forguder ham. Driller Ever, når han UDEMÆRKET godt ved at hun har brug for den kur, til at helbrede Damen.

Videre til bog #5 <3

Titel: Natstjerne
Serie: De udødelige
Forfatter: Alyson Noël
Forlag: Alvilda
Udgivelsesår: 2011

Haven vil have hævn. Noget så grusomt. Mest af alt over Ever, der er skyld i hendes ulykkelighed, men samtidig også over Damen og Jude. Haven leder efter det helt rigtige våben. I forsøget finder hun noget omkring Damens fortid - en hemmelighed, der kan flå Ever og Damen fra hinanden for altid.

Ever bliver virkelig nødt til at se sandheden om Damen i øjnene, samtidig med at hun bliver nødt til at tage opgøret med Haven, der virkelig ikke har noget godt tilbage overfor Ever og Damen. Kan Ever kaste Haven ned i Skyggelands glemsel eller bakker hun ud, når det virkelig gælder?

Jeg elsker den måde Ever er blevet mere moden og mere stærk i det. og samtidig skulle stå overfor en af sine bedste venner, der er hævngærrig som bare pokker, over det der skete med Roman. Elsker hvordan Ever virkelig prøver at takle Haven. Ever er blevet mere sikker på sig selv, hvilket virkelig er tiltrængt, eftersom hun virkelig har rodet sig ud i mange ting igennem serien.

Haven derimod, den hævngerrige veninde, der på alle måder hellere troede på Roman, end på de 2 personer, der for alt i verden prøver på at hjælpe hende. Haven vil på ingen måder modtage hjælp, da hun har mistet tilliden til hendes gamle venner. Venner der VIRKELIG prøver på at hjælpe. Det irriterer mig virkelig, at Haven ikke kan se det, men jeg føler alligevel med Ever, der virkelig gerne vil hendes veninde det bedste. Det gør bare hendes valg i sidste ende endnu mere svært. Man bliver helt klart ramt af en masse følelser undervejs.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...