søndag den 25. august 2024

'Scarred' af Emily McIntire // Never After #2 // Anmeldelse

Hey skønne læsere.

Titel: Scarred
Forfatter: Emily McIntire
Serie: Never After #2
Forlag: Bloom books
Udgivet: 2022
Antal sider: 447

She doesn't belong to him...she belongs to the crown.
Prince Tristan Faasa was never destined for the throne. That was always his brother, Michael. The same brother responsible for both Tristan's tormented childhood and the scar that mars his face. When their father dies, Michael is set to assume the throne, and Tristan is set to steal it. The leader of a secret rebellion, Tristan will stop at nothing to end his brother's reign. But when Michael's new betrothed, Lady Sara Beatreaux arrives, Tristan finds himself in the middle of a new kind of war. The kind that begs the question of what's more important, the crown or the woman about to wear it.
Sara has one plan. Marry the King and eradicate the Faasa line, even at the risk of her own peril. But she never expects the Scarred Prince. He's dangerous. Forbidden. And one of the men she's been sent to kill. But the line between hatred and passion has never seemed so thin, and as secrets come to light, Sara grows unsure of whom she can trust—torn between vengeance and the villain she was never supposed to love.
Scarred is a DARK Royal Romance and a complete standalone within The Never After Series (A series of fractured fairy tales inspired by our favorite villains). It is not a retelling or fantasy. It contains subject matter which may be triggering for some. Reader discretion is advised.

Well, for at være ærlig, så ved jeg ikke 100 % hvad jeg lige skal tænke om den her fine bog.
For trods det at jeg uden tvivl var fanget gennem hele bogen, så formåede jeg ikke helt at blive revet med på samme måde som jeg havde håbet.

Men til trods for det, så var jeg alligevel okay godt underholdt og lod mig fange af handlingen hele vejen igennem. Lod mig indfange af karaktererne, indtrigerne og det drama der udfolder sig ift. at den arrede prins, der går efter en kvinde der ikke er hans at gå efter - især hele hans forhistorie, hans traumer fra barndommen og den måde det påvirkede hans nuværende handlinger.

Samtidig lod jeg mig rive med af Lady Sara Beatreaux, der er kvinden der efter givende skal giftes med kronprinsen. Det at komme tæt ind på livet af hende, hendes tanker omkring situationen. Såvel som det faktum at både hun har nogle bagtanker med at gå med til at gifte sig med kronprinsen. 

Men om der så ikke sniger sig nogle mere intense scener ind med en hvis anden prins?
Her må jeg nok indrømme at trods jeg nød at se dem interagere med hinanden, udforske den forbudte relation i form at en del intense scener hvor de er meget tætte, så var det alligevel en anelse for rebelsk af dem begge. Ja, de har hver deres grunde til ikke at kunne li' kronprinsen - af hver deres grunde, hvilket for mig var en fornøjelse at udforske undervejs. Så var det nok en anelse for meget at de så liiige giver den gas under dynerne, eller hvor de nu end gav den gas.

For mig var det mest deres baggrunds historier, og det der gav grundlag for deres motiver/handlinger, der fangede mig mest undervejs, selvom det godt kunne virke en anelse rodet i form af at jeg aldrig rigtig vidste hvor vi var på vej hen. Som om forfatteren forsøgte sig med en romance version af et eventyr med de klassiske træk fra det pågældende eventyr, mens det for mig ikke helt gav den samme effekt som håbet.
Jo, jeg var da underholdt, men der kunne godt have været en smule mere samling på det. Selvom jeg nød at gætte mig til hvilket klassisk eventyr der var tale om, i en mere spicy romance udgave.

Heldigvis er forfatterens skrivestil dejligt ligetil, ift. man føler handlingen, ser karaktererne for sig og nøj, hvor følte jeg mig en anelse på glidebane, når de mere spicy scener kom på tale. For hvis man ikke havde varmen før, så fik man da varmen af at vidne de to hovedpersoners interaktioner mellem lagnerne.

'Scarred' får alt i alt 3 ud af 5 stjerner.

XOXO - Rina.

lørdag den 10. august 2024

'Det lysende hjerte' af Boris Hansen // Tavse verdener #3 // Anmeldelse

Hey skønne læsere.

Titel: Det lysende hjerte
Forfatter: Boris Hansen
Serie: Tavse verdener #3
Forlag: Carlsen Puls
Udgivet: 2024
Antal sider: 516

I tredje bind af Tavse Verdener kæmper tre forskellige parter om at løse mysteriet om 'mareridtsbogen' - en fiktion, der snart vil åbne sig i Strømmen, og som potentielt kan give uanet magt til den, der finder den først. Både Olivias hold af fiktionsagenter og seriemorderen Victor deltager i det skæbnesvangre kapløb om at regne ud, hvilken slags bog, der er tale om, og hvad forklaringen er på det lysende spøgelse, der tilsyneladende kalder på hjælp inde fra fiktionen.

Oh boy!
Holy moly, for en mindblowing fortsættelse og endda tredje bog i serien? Boris Hansen formår virkelig at holde ens opmærksomhed hele vejen igennem og komme med en fortsættelse, der tager en med videre på en fænomenal rejse.

For wow! Sikke en handling. En handling jeg ikke kunne andet end blive revet med af, idet den formår at fortsætte fra sin forgænger og fortsætte den mission flokken af fiktions agenter er ude på. En mission der mere eller mindre sætter dem alle under et intenst pres hver især.
Der er et kapløb med tiden ift. de folk der på hver deres måde har en agenda vedr. fiktionernes verden og den teknologi der bruges til at komme ind og ud af bøgernes verden. En teknologi der får konsekvenser for os i vores verden, såvel som for de fiktionelle karakterer, der bliver påvirket.

Undervejs kommer vi længere ind under huden på den skønne flok af fiktions agenter, vi har fulgt siden første bog - Olivia, Cody, Clarissa og co.
Jeg nød at lære dem hver især mere at kende, på hver deres måde. At se dem enten vende tilbage til fortiden og møde folk de ikke har set længe. Se dem forholde sig til den måde hvorpå deres arbejde påvirke dem de holder af - især ift. Cody og hans familie.

Jeg nød at følge de forskellige karakterer i hver deres kapitler.
Forfatteren formår virkelig at holde tungen lige i munden ift. de forskellige karakteres gøren og laden. Især hvordan de forskellige tråde påvirker hinanden ift. karaktererne. Der var en god blanding af både humor og alvor undervejs. Jeg elskede den måde karaktererne formåede at håndtere de forskellige situationer - selv når det går galt! 

Men jeg kan på ingen måde klandre nogen af dem for at kæmpe for det de tror på og dem de holder af. Selv når andre omkring dem - både de velkendte og ukendte personer, der alle kæmper for noget de tror på. Jeg elsker den måde forfatteren formår at vise karakterernes følelser og fortid, ift. dem de er i dag og den måde de håndterer den situation de havner i.

Og kan vi lige snakke om slutningen?
Det er en slutningen der på den ene side formår at runde en masse tråde af på fineste vis, men som samtidig formår at lægge op til den fjerde og sidste bog! Selvom jeg på den ene side godt kunne tro tredje bog kunne afslutte serien, lægger den alligevel op til et brag af en afslutning ift. gisninger om hvad visse personer har i sinde at gøre.

'Det lysende hjerte' får alt i alt 4 ud af 5 stjerner.

XOXO - Rina.

søndag den 4. august 2024

'Hooked' af Emily McIntire // Never After #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere.

Titel: Hooked
Forfatter: Emily McIntire
Serie: Never After #1
Forlag: Bloom Books
Udgivet: 2021
Antal sider: 338

He wants revenge, but he wants her more…
James has always had one agenda: destroy his enemy, Peter Michaels. When Peter’s twenty-year-old daughter Wendy shows up in James’s bar, he sees his way in. Seduce the girl and use her for his revenge. It’s the perfect plan, until things in James’s organization begin to crumble. Suddenly, he has to find the traitor in his midst, and his plan for revenge gets murkier as James starts to see Wendy as more than just a pawn in his game.
Wendy has been cloistered away most of her life by her wealthy cold father, but a spontaneous night out with friends turns into an intense and addictive love affair with the dark and brooding James. As much as she knows James is dangerous, Wendy can’t seem to shake her desire for him. But as their relationship grows more heated and she learns more about the world he moves in, she finds herself unsure if she’s falling for the man known as James or the monster known as Hook.

Oh boy! Oh boy! Oh boy!
Hvad har jeg mon rodet mig ud i med den her fortælling? En fortælling jeg nok ikke havde de vildeste forventninger til, udover alle de gode ting jeg havde hørt om den fra sociale medier. Men nøj, hvor tog den mig med på noget af en mørk, twisted og alligevel romantisk rejse.

Dette var uden tvivl en god blanding af romance, twisted fortid og en hævntogt jeg ikke kunne andet end ville finde ud af hvor endte. Ja, jeg havde nok regnet med lidt mere en genfortælling af Peter Pan end hvad jeg reelt set fik, trods det at andre inden jeg læste den, havde givet udtryk for at den var - men jeg nød alligevel at blive revet med af den fortælling forfatteren har skruet sammen.

Der er uden tvivl detaljer forfatteren har fra Peter Pan, ift. Hook og hans personlighed, samt affæren omkring Wendys far, Peter. Små detaljer der let kan genkendes, alt imens forfatteren på enhver måde har kreeret en skøn, medrivende og altopslugende fortælling hvor jeg bare måtte videre mere. 

Jeg nød at følge romancen der blomstrer mellem Hook og Wendy, i takt med at vi følger dem begge i hver deres kapitler undervejs.
Både ift. deres første møde og deres videre relation gennem bogen. At vi undervejs lærer Hook og hans fortid, samt Wendy og hendes familie at kende - såvel som de tråde det hele trækker til de to ting kolliderer ind i en stor pærevælling af hemmeligheder der afsløres, en romance der spirer til mere end de begge forventer.

For slet ikke at nævne de overraskelser slutningen kommer med. Overraskelser jeg ikke havde forventet eller troet var muligt. Jo, både Hook og Wendys far, Peter, har uden tvivl deres små hemmeligheder undervejs, hvor man fornemmer der er mere under overfladen... men dette? Ikke lige det jeg havde regnet med!

Forfatteren formår at skrive i et fint, mørkt og fængslende sprog, der hiver en ind og lader handlingen smutte ind under huden på en. Især ift. de mere eksplicite scener mellem Hook og Wendy, der ikke lader nogen fingre komme imellem. 
Man mærker deres følelser, deres tanker og de overraskelser de hver især får undervejs ift. de afsløringer der kommer hen mod slutningen. En slutning jeg nød at følge, der giver dem begge en fair chance for en bedre fremtid.

'Hook' får alt i alt 3,5 ud af 5 stjerner.

XOXO - Rina.

'Wretched' af Emily McIntire // Never After #3 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Wretched Forfatter: Emily McIntire Serie: Never After #3 Forlag: Bloom Books Udgivet: 2022 Antal sider: 282 ...