fredag den 1. januar 2016

Nyt år, nye bøger

Hej kære læsere <3

Jeg har svigtet jer noget så groft de sidste par uger, da jeg ikke har lavet nogen anmeldelser på bøger eller i det mindste skrevet et indlæg. Men det er alligevel ikke fair at skrive et indlæg, der på SÅ mange punkter ikke giver mening eller at jeg skriver det rene volapyk.

Min nytårs aften var stille & rolig i godt selskab, hvor jeg fik set dronningens nytårs tale, som endda bød på at hun rodede lidt med kortene. Det havde jeg ikke forventet. Traditionen tro, fik jeg også set "90-års fødselsdag", som er en klassiker. Hvis i endnu ikke har haft fornøjelsen af at se netop den, så husk det til næste nytårs aften, hvor den forhåbentlig vil blive vist igen kl. 23.40.

Jeg håber at det nye år byder på at jeg får opdateret bloggen hver uge, på bedste vis & med bøger i forhåbentlig får lysten til at læse. Jeg udgiver indlæg med bøger, jeg syns er gode, men jeg kan selvfølgelig ikke fortælle jer at det KUN er de her bøger der er gode. Alle har sin mening og de bøger jeg fortæller om, er bøger der har gjort indtryk på mig.

Hvis i har nogle bøger i syns jeg skal prøve at læse, må i med glæde nævne dem i kommentaren.
Håber at i havde en god nytårs aften & kom sikkert ind i det nye år. Bliv hængende & i må have et dejligt år, der byder på en masse gode minder og oplevelser.

XOXO - Rina

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...