fredag den 26. februar 2016

Spoken word?

Hey kære læsere <3
Så er jeg her igen og endnu en gang er jeg ikke for god til at være aktiv herinde, beklager.
Men til gengæld er jeg ret så aktiv inde på Movellas, som er en rigtig god hjemmeside for de skriveglade typer som mig. Udover at læse bøger med spændende fortællinger, elsker jeg at skrive mine egne fortællinger, omkring fiktive historier.

Oveni det har de altid gang i mindst en eller flere konkurrencer, hvor jeg selv prøver at deltage. Den seneste jeg deltager i, er en konkurrence der hedder "Spoken Word", fx poetry slam. Jeg har siden konkurrencens start taget mod til mig og har skrevet mit eget digt, hvorefter jeg har optaget mig selv læse det højt. Har endda lagt det på youtube og linket det inde på Movellas, så jeg officielt deltager i konkurrencen.

Vinder man, får man et gavekort på 200 kr. til gavekortet.dk + man bliver promoveret på deres sociale meder (Facebook, Twitter, Tumblr, youtube) og Movellas forside. Det er faktisk ret vildt, hvis man lige tænker over det. Tror dog ikke at jeg vinder, men jeg har i det mindste givet det et forsøg, og mere kan jeg trods alt ikke gøre.

Men hvis der er andre derude, der ikke allerede er på Movellas, og er glade for at skrive, så join deres hjemmeside, lige her.

Min video, med mit digt kommer til gengæld lige her:


XOXO - Rina

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

'Af blod og støv' af Julie M. Day // Sagakvartetten #1 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Af blod og støv Forfatter: Julie M. Day Serie: Sagakvartetten #1 Forlag: Turbine Udgivet: 2020 ...