søndag den 27. oktober 2019

'Hvordan far blev skaldet' af Thomas Arnt // Anmeldelse

Hey kære læsere <3

Skal først og fremmest pointere at bogen er et anmelder eksemplar fra forfatteren. Tusind tak til Thomas Arnt for bogen.

Titel: Hvordan far blev skaldet 
Forfatter: Thomas Arnt
Illustrator: Lykke Bianca
Forlag: Calibat
Antal sider: 32
Udgivet: 2019 

Hvad har en ged, en ørn, et kæmpespejlæg og et rockband at gøre med hvordan far blev skaldet?
Emma får den videste historie, men er det mon sandt, hvad far fortæller?

Må helt klart sige at bogen er både velfortalt og perfekt illustreret, med en masse humor og ikke mindst en bog, der henvender sig perfekt til børn.

Sproget er både letlæseligt, lige til at gå til, fyldt med humor, og det at Thomas Arnt formår at fortælle på en så humoristisk måde, gør at selv jeg som voksen kan få et smil på læben. Illustrationerne, der er så flot kreeret af Lykke Bianca, giver samtidig noget for barnet at kigge med på. De fortæller historien så fint i sig selv, så barnet formår at opleve historien lige så meget via illustrationerne, så vel som via ordene der bliver fortalt højt. De kan lige så vel give en samtale mellem voksen og barn, idet man kan snakke om hvad der sker ift. illustrationerne.

Bogen kan til enhver tid bruges til højtlæsning - hvad end det er ved sengetid, middagslur eller hvornår man end læser højt for enten sit eget eller et andet barn. Hvad enten det er derhjemme eller i børnehaven/vuggestuen.

Jeg syns det er en bog der klart kan anbefales til ethvert barn, eller voksen der eventuelt kunne bruge en god oplæsnings bog til deres barn.

Alt i alt giver jeg bogen 4 ud af 5 stjerner.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Mekaniske hjerter' af Stine Bahrt // Urværkerne #2 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Mekaniske hjerter Forfatter: Stine Bahrt Serie: Urværkerne #2 Forlag: Krabat Udgivet: 2022 Antal sider: 486 ...