onsdag den 29. januar 2020

'Månesangen' af L. J. Smith // The Vampire Diaries #9 // Anmeldelse

Hey kære læsere <3

Titel: Månesangen
Forfatter: L. J. Smith
Serie: The Vampire Diaries #9
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2012
Antal sider: 441

Elena drømmer om endelig at kunne leve en almindelig tilværelse på Dalcrest College, men også dér er hun og hendes venner truet af mørkets skabninger...
Stefan og Damon håber stadig hver især på en fremtid sammen med Elena men de har hver sin forestilling om hvordan den skal være...

Kan jeg lige hurtigt nævne at trekant dramaet mellem Elena, Stefan og Damon er ved at være en smule for meget?
Sødeste Elena, vær nu sød at bestemme dig for hvem du vil have og stå ved valget. Du kan ikke have dem begge, uden det skaber problemer. Lær det dog.

Det er dog skønt at se Elena og co. har en scene forandring ift. at de nu starter på college. Nye ting sker og nye personer kommer med i historien, mens Fell's Church træder i baggrunden - selvom de ting gruppen hidtil har oplevet, stadig optræder i deres bevidsthed.

Man fornemmer hurtigt at der foregår noget - med forsvindinger, mystiske grupper og spor, der ikke er helt så konsekvente for 'almindelige' mennesker.

Det jeg godt kunne li' ved bogen var hvordan karaktererne formåede at indlogere sig i deres nye liv på college, hvor de alle forsøgte at finde frem til ikke at skulle være derhjemme i Fell's Church længere. Elsker hvordan side karaktererne får muligheden for at træde i kraft personligt, såvel som får muligheden for at være i søgelyset.

Specielt Matt og Bonnie træder mere for sig selv på hver deres måde.
Bonnie træder f.eks. ud af Meredith og Elenas skygge, træder i karakter og bliver sin egen person. Hun finder endda kærligheden, på en dejlig positiv måde.
Såvel som Matt, der finder sig selv igen på en anden måde, end at ønske at Elena ville se hans vej.

Meredith gik mig nogle gange en smule på nerverne ift. hendes konstante ansvarsfølelse idet hun er vampyr jæger. Som om hun ikke helt kunne lægge det fra sig, uden at minde resten af gruppen om det.

Slutningen gik dog en smule for hurtigt, ift. løsningen af problemet, såvel som dialogen der lød en smule for overfladisk.

Men bortset fra det, nød jeg alligevel bogen. Mysterierne der gav mig en fornemmelse af at der var mere i de forskellige grupper der blev portrætteret til at starte med.
Såvel som det knap så åbenlyse i hvem der foretager forsvindingerne, visse elementer der gik igen hele vejen igennem og gruppen der forsøgte at finde hoved og hale i det hele.

Alt i alt giver jeg bogen 3 ud af 5 stjerner.

XOXO - Rina <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Mekaniske hjerter' af Stine Bahrt // Urværkerne #2 // Anmeldelse

Hey skønne læsere. Titel: Mekaniske hjerter Forfatter: Stine Bahrt Serie: Urværkerne #2 Forlag: Krabat Udgivet: 2022 Antal sider: 486 ...