lørdag den 13. maj 2023

'Minder om ham' af Colleen Hoover // Anmeldelse

Hey skønne læsere.

Titel: Minder om ham
Forfatter: Colleen Hoover
Serie: -
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Udgivet: 2022
Antal sider: 320

Den unge kvinde Kenna Rowan vender tilbage til byen, hvor alt gik galt, efter at have afsonet fem år i fængsel for en tragisk fejltagelse. Hun håber på at blive genforenet med sin fireårige datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger Ward, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Oh boy!
Er jeg mon blevet en af dem der er ved at falde i stigme over endnu en Colleen Hoover bog? Det kunne godt ske, for 'Minder om ham' er en bog jeg lidt faldt mere og mere for undervejs.

Om end handlingen føltes en anelse flad indimellem, nød jeg at møde Kenna, der forsøger at få sit liv op at stå igen efter en ulykke fem år forinden. Om end jeg ikke helt vidste hvor vi var på vej hen i en god del af starten, formåede Kenna lige så stille at lukke op for fortidens hændelser, så vi undervejs forstår hende, hendes valg og hvad det er hun kæmper for. HVEM det er hun kæmper for, trods bump på vejen.

Jeg nød den måde hvorpå forfatteren formår at lade handlingen udspille sig på en måde, så jeg som læser bliver revet med undervejs. Det en bog med masser af følelser - især fra Kennas side. En ren nysgerrighed ift. hvorfor det er Kenna har været i fængsel og hvorfor det er hun ikke må se sin datter. Såvel som en distancering fra datterens omsorgspersoner - og Ledger.

Det var fedt at vi fik historien fra to sider, i mødet med både Kenna og Ledger, der undervejs giver to sider af samme mønt i tabet af en de begge holder af. Et tab der ændrede alt for dem - såvel som for Kennas 4 årige datter, der dog ikke er mærket af det på samme måde.

For slet ikke at nævne den spirende forelskelse der opstår mellem dem undervejs, selvom Ledger forsøger at være forbeholden, i respekt overfor sin vens forældre hvis søn gik bort pga. ulykken - og som er dem der har datteren i deres varetægt. Det var dog svært ikke at heppe på dem undervejs, se Ledger give Kenna en chance - se hende kæmpe for at få sit liv op at stå. Hvis ikke for sig selv, så for datteren.

Jeg nød den måde Kenna formår at fortælle sin historie og tanker gennem de breve hun skriver til datterens far. Breve hvor vi derigennem formår at få en fornemmelse af hvad der er sket, Kennas tanker og følelser omkring hændelsen.

Dette er klart en bog fyldt med følelser, sorg, venskab og kærlighed. At genfinde sig selv efter en tragisk ulykke, og ikke mindst tilgivelse. At finde og vedholde troen på de ting der er værd at kæmpe for.

'Minder om ham' får 3.5 ud af 5 stjerner.

XOXO - Rina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Sanjategnet' af Majbrit Ravnholt Cramer // Anmeldelse

Hey skønne læsere. ' Sanjategnet ' er et anmeldereksemplar fra forfatteren og forlaget. Alle meninger/holdninger er dog mine egne. T...