tirsdag den 17. marts 2020

'Fanget ved tusmørke' af C. C. Hunter // Shadow Falls #3 // Anmeldelse

Hey kære læsere.

Titel: Fanget ved tusmørke
Forfatter: C. C. Hunter
Serie: Shadow Falls #3
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2012
Antal sider: 443

“Kylies største ønske er at finde frem til sandheden – sandheden om hvem hendes rigtige familie er, sandheden om hvem af de to hun er forelsket i, er den bedste for hende, og sandheden om hvilken overnaturlig skabning hun i virkeligheden er. 
Men Kylie støder hele tiden på hemmeligheder som kan ændre hendes liv for altid .. og ikke nødvendigvis til det bedre.”

Skøn bog, der formåede at rive mig med fra starten af. Specielt når den starter lige der hvor 2'eren sluttede.

Mystikken omkring hvad Kylie er fortsætter, såvel som de forskellige tegn på hvad hun kunne være er lidt udover det hele. Små overraskelser sker undervejs, såvel som nogle personlige ting omkring hvor hendes overnaturlige oprindelse stammer fra - på en lidt forunderlig måde.
For slet ikke at snakke om at vi ENDELIG finder ud af hvad hun er - var næsten bange for at vi næsten skulle vente til slutningen af serien, for at komme til den del.

Elsker at der er små twists og overraskelser undervejs, der holder handlingen kørende. Både ift. lejrens gang, karaktererne imellem og triste ting der bliver hintet til undervejs - mest af alt ift. at det holder ens nysgerrighed kørende.

En ting der dog er lidt ved at køre en tand for langt, er dog trekants dramaet mellem Kylie, Lucas og Derek. Hvornår pokker kan du finde ud af hvem der for alvor er din? I siger alle tre en ting, men agerer noget andet. Find gerne lige ud af det, Kylie Galen - for min skyld i det mindste. Men det er alligevel lidt spændende at følge hendes forvirring over at have følelser for de to drenge

Jeg elsker at følge forholdet mellem karaktererne. Specielt Kylie og hendes roomies. Også selvom venskabet mellem Kylie og Holiday er en tand for meget af det gode til at det virker professionelt. Holiday er trods alt lejrelederen, men agerer mere veninde/storesøster overfor Kylie.

Men ikke desto mindre var det en ren fornøjelse at læse bogen, og jeg har på alle måder lyst til at kaste mig over den næste bog - mest af alt for at se hvad visse ting har betydning for Kylie og Co.

'Fanget ved tusmørke' får 4 ud af 5 stjerner.

XOXO - Rina. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

'Sanjategnet' af Majbrit Ravnholt Cramer // Anmeldelse

Hey skønne læsere. ' Sanjategnet ' er et anmeldereksemplar fra forfatteren og forlaget. Alle meninger/holdninger er dog mine egne. T...